Facebook игри с награди

Адаптивен дизайн
За да може сайтът да бъде достъпен
от всички модерни устройства.
Контролен панел
За да имате контрол върху играта
Статистики
За да знаете какво и кога се случва

Накратко за продукта

Игрите с награди са добър начин да привлечете вниманието на потребителите във Facebook. Те могат да бъдат както семпли въпроси, така и изключително сложни платформи, които да спомогнат за опознаването на Вашия бизнес и/или бранд.

Всички наши приложения за Facebook разполагат със собствени контролни панели, в които може в реално време да следите какво се случва в игрите, да проверявате кога Вашите потребители са най-активни, дали сте достигнали някаква цел (например 5000 участника) и много други. Ще може да задавате начало и край на играта, като през цялото време ще имате достъп до всички направени регистрации и действия от страна на потребителите.

След приключване на играта, ще може да свалите информацията за всички участници в .xls (Excel) файл, който да Ви помогне при разпращането на наградите и евентуални бъдещи e-mail кампании.

Facebook игри с награди

Цените на Facebook игрите варират спрямо сложността на изпълнение и е необходимо да се свържете с нас, за да ви изпратим точна цена. Ориентировъчно може да споменем, че цените за Facebook игри стартират от 300лв.

Имайте предвид и следното - тези цени са само за изработка и поставяне на играта на Вашата facebook страница. Необходимо е да предвидите бюджет за награди и евентуално за реклама, която да спомогне за популяризирането на играта в кратки срокове.

В случай, че искате да направите интересни и ангажиращи игри, или просто сте любопитни относно възможностите на facebook платформата за игри, не се колебайте да се свържете с нас.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Формуляр за поръчка

Благодарим Ви, за Вашия интерес към продукта. Моля попълнете данните и ние ще се свържем с Вас до 1 работен ден.

Функционалности на продукта

 • Адаптивен дизайн

  С вграждането на адаптивен дизайн (Responsive design), сайтът ще се визуализира правилно от всички модерни устройства.
 • Приятен и лесен за използване контролен панел

  Контролният панел е лесен за използване и е достъпен както от настолни компютри, така и от мобилни телефони и таблети.
 • Управление на клиенти

  С тази функционалност, ще имате възможност да създадете база от клиенти, която да Ви помогне в по-добрата комуникация с тях.
 • Статистики за посещенията

  Преглеждайте в реално време посещенията в сайта. Следете от къде идва трафика, кои са най-посещаваните страници от потребителите, за да планирате по-добре Вашата реклама.